Search This Blog

My Time

Thursday, August 11, 2011

TOP UP kini jadi gilaan

JOM Jual TopUp... Daftar cuma RM40 je... Keahlian Seumur hidup.. kalu berminat, daftar kat sini atau boleh col/sms sy atiqie(019-4604232).


Wednesday, March 30, 2011

..:: SEKOLAH OH SEKOLAH ::..

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Sudah lama tak menconteng di blog ni, tiba-tiba rasa rajin pulak...
Haha... Dah hampir 5 minggu menjalani praktikal, tetapi rasa macam dah 5 tahun...
Bukan apa, rasa macam lama je bila hari-hari persekolahan berlalu... Huhu... Dapat cuti seminggu hari tu rasa macam bebas je... Tapi kini terpaksa merempuhi 9 minggu lagi untuk masuk cuti bulan 5 nati... Hehe...

Kat sekolah dulu ku pikir seronok bila dapat jadi cikgu ni... rupa-rupanya, lagi seronok jadi pelajar daripada jadi cikgu yang mengajar...
Haha... Cikgu Oh Cikgu, time sekolah, ada yang ke KFC, ada yang wat projek sana sini, menyebabkan wujudnya istilah kelas berganti-ganti ataupun nama famous RELIEF...
Haha... Tak elok la, da time mengajar, mengajar la, jangan pi mai pi mai je... Susah orang lain nati...
Huhu...

Hmm... Sampai sini lah dulu, nak kena siapkan LESSON PLAN dulu... Terbaik lah, cikgu yang dah tetap, LESSON PLAN pun dah lupa kot nak buat macam ane... Haha...
K lah, sekian dahulu... Wasalam...

Saturday, July 24, 2010

Bisnes???

Salam sejahtera semua...

Kali ni, tergerak hati saya nak kongsi sumthing ngan kamu semua... Sy ni, muka nampak GANAS tapi hati... TUHAN je yg tahu... :D

Saya kata gitu sebab, pada awal Januari Tahun ni(2010). Saya telah tergerak hati untuk mencuba suatu evolusi baru dalam arena pendidikan masa kini, iaitu PROGRAM SCORE A. Program ni bagi saya dapat tolong adik saya untuk berjaya dengan Cemerlang dalam PENDIDIKAN... Saya telah melaburkan sejumlah WANG dengan harapan dapat mengubah nasib adik-adik saya supaya LEBIH CEMERLANG berbanding saya.

Semua penat lelah dan usaha saya akhirnya terbalas apabila adik-adik saya yang telah menggunakan PROGRAM ini berjaya memperoleh keputusan yang memberangsangkan dalam UJIAN PERTENGAHAN TAHUN di sekolah masing-masing. Hati saya cukup lapang apabila apa yang diharapkan BERHASIL.

HASIL kejayaan adik-adik saya turut dirasai SAUDARA MARA yang lain, mereka turut membeli PROGRAM ini melalui saya untuk digunakan oleh anak mereka juga. Daripada apa yang telah berlaku itu, terketuk pintu HATI saya untuk terus menyebarkan perkara ini kepada rakan-rakan saya yang lain. Dengan dorongan dan sokongan yang diberikan oleh IBU BAPA dan KEKASIH saya, membuatkan saya teguh dan gagah untuk menempuhi segala dugaan, InsyaAllah... Erm, saya sayang mereka, hidup ini tidak BERMAKNA tanpa kehadiran MEREKA... I LOVE YOU SO MUCH...

Hope, apa yang berlaku ini dapat mengubah corak kehidupan dan proses pembelajaran adik-adik saya serta kalau BOLEH, dapat MENGUBAH kecemerlangan semua PELAJAR SEKOLAH di Malaysia ini. InsyaAllah...

Monday, July 19, 2010

<::WELCOME::>

Salam sejahtera saya ucapkan untuk semua,

Sekian lama menyepi, blog ini sunyi tanpa pembaca. Bukan tak mahu updated, tapi, tiada ruang dan ketika dan juga tiada mood untuk berceloteh. Kali ini, kembali saya dengan sedikit semangat nak menaip... Hehe... :)

Sejak dua tiga hari ni, saya rasa tak sedap ati. Tak tahu la kenapa??? Kamu tahu??? Kalu tahu, bagitahu la... Haha... Saja je, bagi cerdas sikit otak... Kuang..kuang...

Huhu, saya ada sorang ni, saya suka sangat kat dia, saya sayang sangat2 kat dia, xtau da nak cakap bagaimana lagi, yang pasti memang xde perkataan yg boleh menghuraikan betapa sayang saya kat dia. Allah S.W.T. je yang tahu. Erm... Saya harap hubungan yang terjalin ini akan kekal sehingga ke hujung hayat hendaknya. Amin...

Jauh di dasar hatiku, ingin ku teriak, AKU CINTAKAN MU... pergh, pinjam lagu sepatah dua, hehe... Khas untuk si dia yang tersayang...


P/s: Abang akan sayang pada mu sampai bila-bila... Love You So Much...

Sunday, November 8, 2009

"Yahoo Messenger" Berwajah Baru

Dapatkan versi baru untuk Yahoo Messenger anda...

Lebih mesra pengguna dan kelihatan lebih menarik berbanding yang sebelumnya. Usah menjadi orang terakhir mendapatkannya. Klik di sini untuk memuat turun perisian tersebut sekarang. Cepat..cepat...

Friday, October 30, 2009

SPB Berwajah Baru


SPB berwajah baru...

Tujuan diwujudkan logo ini adalah untuk memberi imej yang sahih tentang kewujudan Skim Pelajar Bekerja (SPB) di kolej kediaman, terutamanya di Kolej Aminuddin Baki (KAB) sendiri. Hal ini demikian kerana, terdapat sesetengah mahasiswa/i yang menginap di kolej kediaman menganggap pelaja-pelajar yang bertindak sebagai SPB ini adalah sebagai warga ataupun orang asing. Sedangkan, kami juga merupakan pelajar yang menginap di kolej kediaman juga. Sebagai contohnya, kami pernah ditegur sebagai mamat indonesia apabila melakukan kerja-kerja pertukangan di blok-blok kolej kediaman. Hal ini menyebabkan sesetengah penghuni menjadi takut dengan kehadiran kami ke blok-blok.

Oleh yang demikian, untuk mengelakkan hal ini terus berlanjutan, kami selaku SPB ambilan baru ini akan cuba mewujudkan suatu imej yang sahih tentang SPB dengan mengadakan logo SPB. Sesungguhnya, logo ini belum digunapakai secara rasmi lagi tetapi ianya akan menjadi suatu lambang kemegahan SPB sendiri untuk melakukan kerja-kerja baik pulih di kolej-kolej kediaman. Sebarang cadangan atau pandangan tentang logo ini, anda dialu-alukan untuk menyertakannya email dan YM kepada atiqi_razman@yahoo.com atau mesej ke 0194604232.

Tuesday, September 29, 2009

Peluang Menarik Untuk Jana Duit!!!

Assalamualaikum,

Agak lama saya menyepi, suasana Aidilfitri masih lagi segar dalam sanubari. Bersempena ini, saya ingin mengajak para pengunjung untuk menyertai sebuah program yang akan dapat menambah pendapatan anda. Ianya senang untuk dilaksanakan, tidak perlu mengerah banyak kudrat dan hanya perlukan kepakaran anda dalam menyakinkan orang lain. Anda boleh melihat butiran lanjut tentang program ini dengan klik banner di bawah,



Seandainya anda berminat, daftarlah segera dengan menekan link ini www.myspacetunai.com dan klik pada ruangan daftar setelah anda ke laman tersebut. Saya ingin memberi anda suatu peluang yang cukup menarik, sambil anda melakukan sesuatu kerja lain, anda dapat menjana pendapatan sampingan. Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Cepat!!! Cepat!!! Sebelum anda terlambat.

DAPATKAN TOP-UP ANDA DI SINI!!!

PERLUKAN TOP-UP?

HUBUNGI SAYA MUHD ATIQI MUNZIR DI TALIAN 0194604232@0179296683....
ataupun DATANG TERUS KE BILIK D306/3a KOLEJ AMINUDDIN BAKI, UPSI...

TOP-UP AKAN TERUS DIMASUKKAN KE HANDPHONE ANDA!!! TIDAK PERLU MENANTI LAMA...

BEROPERASI SECARA 24 JAM... (hubungi untuk mendapatkan kepastian saya berada di mana)

MENYENANGKAN ANDA SEMUA UNTUK MENGHUBUNGI YANG TERSAYANG!!!

Leave Your Comment Here

Your Name :
Your Email :
Subject :
Message :
Image (case-sensitive):