Search This Blog

My Time

Wednesday, March 30, 2011

..:: SEKOLAH OH SEKOLAH ::..

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Sudah lama tak menconteng di blog ni, tiba-tiba rasa rajin pulak...
Haha... Dah hampir 5 minggu menjalani praktikal, tetapi rasa macam dah 5 tahun...
Bukan apa, rasa macam lama je bila hari-hari persekolahan berlalu... Huhu... Dapat cuti seminggu hari tu rasa macam bebas je... Tapi kini terpaksa merempuhi 9 minggu lagi untuk masuk cuti bulan 5 nati... Hehe...

Kat sekolah dulu ku pikir seronok bila dapat jadi cikgu ni... rupa-rupanya, lagi seronok jadi pelajar daripada jadi cikgu yang mengajar...
Haha... Cikgu Oh Cikgu, time sekolah, ada yang ke KFC, ada yang wat projek sana sini, menyebabkan wujudnya istilah kelas berganti-ganti ataupun nama famous RELIEF...
Haha... Tak elok la, da time mengajar, mengajar la, jangan pi mai pi mai je... Susah orang lain nati...
Huhu...

Hmm... Sampai sini lah dulu, nak kena siapkan LESSON PLAN dulu... Terbaik lah, cikgu yang dah tetap, LESSON PLAN pun dah lupa kot nak buat macam ane... Haha...
K lah, sekian dahulu... Wasalam...

DAPATKAN TOP-UP ANDA DI SINI!!!

PERLUKAN TOP-UP?

HUBUNGI SAYA MUHD ATIQI MUNZIR DI TALIAN 0194604232@0179296683....
ataupun DATANG TERUS KE BILIK D306/3a KOLEJ AMINUDDIN BAKI, UPSI...

TOP-UP AKAN TERUS DIMASUKKAN KE HANDPHONE ANDA!!! TIDAK PERLU MENANTI LAMA...

BEROPERASI SECARA 24 JAM... (hubungi untuk mendapatkan kepastian saya berada di mana)

MENYENANGKAN ANDA SEMUA UNTUK MENGHUBUNGI YANG TERSAYANG!!!

Leave Your Comment Here

Your Name :
Your Email :
Subject :
Message :
Image (case-sensitive):